MONIAMMATILLISET PALVELUT

SOS UP -avopalvelut

SOS UP -avopalvelut on Lehmuskolon avotyön palvelumuoto, joka perustuu moniammatillisen tiimimme hyödyntämiseen, jotta asiakas tai asiakasperhe voivat saada apua haasteisiinsa yhdestä paikasta. 

MISSÄ

Lehmuskolon avopalvelut auttavat moniammatillisesti perheitä siellä missä he tarvitsevat apua. Tavoitteemme on auttaa perheitä niin, ettei eri tuen muotoja tarvitse hakea eri paikoista. Teemme sekä yksilö- että perhetyötä. Työskentely toteutetaan asiakkaan omassa ympäristössä tai tarpeen vaatiessa toimitiloissamme.

KENELLE

Tarjoamme monipuolisia palveluita lastensuojelun avohuollon ja sosiaalihuoltolain mukaisten perhepalveluiden asiakkaille. Muodostamme palvelumme ja tiimimme aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Haluamme tarjota apua sekä haastaviin tilanteisiin että tukea perheitä myös matalan kynnyksen palveluilla. Palveluvalikoimaamme kuuluvat muun muassa vanhemmuuden ja perhetilanteiden arvioinnit, kriisiperhetyö, intensiivinen perhetyö, ammatillinen tukihenkilötoiminta sekä jälkihuolto.

OSAAMINEN

Meillä työskentelee monipuolinen tiimi, johon kuuluu kokeneita ja aktiivisia sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia ja asiantuntijoita, jotka osaavat joustavasti ja tehokkaasti auttaa perheitä elämän eri osa-alueilla. Henkilökunnallamme on erityisosaamista intensiivisestä perhetyöstä sekä trauma- ja kriisityöstä. Moniammatillisessa tiimissä voimme hyödyntää asiantuntijoitamme, muun muassa psykoterapeutti, perheterapeutti, neuropsykiatrinen valmentaja ja seksuaaliterapeutti. 

Tutustu SOS UP -avopalveluihin

MONIPUOLISTA SOSIAALIALAN OSAAMISTA

Arjen tukijat

Meillä työskentelee sosiaali- terveysalan ammattilaisia, joista usealla on erityisosaamista mm. psykiatriasta, neuropsykiatriasta, seksuaaliterapiasta, päihdekasvatuksesta ja peliriippuvuuksien hoidosta. Olemme sitoutuneet siihen, että osaamisemme palvelee asiakkaidemme yksilöllisiä tarpeita. Panostamme vahvasti osaamisen ylläpitämiseen ja kehittämiseen.

Lehmuskolo Oy

etunimi.sukunimi@lehmuskolo.fi

Kaikki yhteystiedot
Laskutustiedot

 

Muut yhteystiedot

Vanhakoivistontie 12, 28360 Pori
info@lehmuskolo.fi
Asiakasohjaus ja paikkatiedustelut:
044 533 5701