MONIAMMATILLISET PALVELUT

SOS UP -avopalvelut

SOS UP -avopalvelut on Lehmuskolon avohuollon palvelukokonaisuus, jolla halutaan vastata asiakkaan tai asiakasperheen tarpeisiin tarjoamalla riittävää ja oikein kohdennettua apua vaivattomasti, yhdestä paikasta. Kohderyhmänä ovat kaikenikäiset asiakkaat ja palveluja voivat ostaa niin yksityishenkilöt, kunnat kuin yrityksetkin. Palveluvalikoimamme on monipuolinen ja eri palveluja voidaan tarpeen mukaan yhdistellä toisiinsa hyvinkin joustavasti. SOS UP -tiimi koostuu eri alojen ammattilaisista ja terapeuttiset menetelmät näkyvät työskentelyssä vahvasti. Tiimin hyödynnettävissä on lisäksi koko Lehmuskolon laajan henkilökunnan mittava erityisosaaminen. Ota yhteyttä SOS UP -avopalveluiden vastaavaan ohjaajaan, niin suunnitellaan yhdessä Sinua tai asiakastasi parhaiten tukeva palvelukokonaisuus.

Terapiapalveluihin ja ryhmätoimintoihin hakeutuvia yksityishenkilöitä pyydämme olemaan suoraan yhteydessä kyseistä palvelua tarjoavaan työntekijäämme joko sähköpostitse tai yhteystiedoissa erikseen mainittuna puhelinaikana.

Asiakasohjaus

Sanna Salonen
vastaava perheohjaaja
040 176 4445

Mika Laaksonen
avopalvelujohtaja
044 533 5701Me olemme SOS UP

Mika
avopalvelujohtaja
sosionomi

Sanna
vastaava perheohjaaja
sosionomi
strategiaohjaaja

Harri
perheohjaaja
lähihoitaja
neuropsykiatrinen valmentaja

Laura
perheohjaaja
sosionomi
erityistason seksuaaliterapeutti

Helena
perheohjaaja
sosionomi

Arttu
ammatillinen tukihenkilö
sosiaalitieteiden kandi

Päivi
psykoterapeutti
pari- ja perheterapeutti (ET)
sosiaalityöntekijä

Miia
hahmoterapeutti

Pirjo
kognitiivinen psykoterapeutti (YET)
erityisopettaja

MONIPUOLISTA SOSIAALIALAN OSAAMISTA

Arjen tukijat

Meillä työskentelee sosiaali- terveysalan ammattilaisia, joista usealla on erityisosaamista mm. psykiatriasta, neuropsykiatriasta, seksuaaliterapiasta, päihdekasvatuksesta ja peliriippuvuuksien hoidosta. Olemme sitoutuneet siihen, että osaamisemme palvelee asiakkaidemme yksilöllisiä tarpeita. Panostamme vahvasti osaamisen ylläpitämiseen ja kehittämiseen.

Lehmuskolo Oy

etunimi.sukunimi@lehmuskolo.fi

Kaikki yhteystiedot
Laskutustiedot

 

Muut yhteystiedot

Vanhakoivistontie 12, 28360 Pori
info@lehmuskolo.fi
Asiakasohjaus ja paikkatiedustelut:
044 533 5701