SOS UP -avopalvelut

Hahmoterapia

Hahmo- eli gestalt-terapia on psykoterapian suuntaus, joka painottaa yksilön kokemusta tässä ja nyt – nykyhetkessä. Hahmoterapialla on neljä tukipilaria: kontakti, tietoisuus, tässä ja nyt ja vastuu. Kontakti itseen ja muihin, tietoisuus eri käyttäytymismalleista ja tunteista, läsnäolo tässä hetkessä sekä vastuu omista valinnoista ja niiden seurauksista. Tulkinnan ja analysoinnin sijasta kokonaisvaltainen työskentely keskittyy omien välittömien havaintojen, kehollisten tuntemusten, ajatusten ja tekojen tiedostamiseen. Terapian tavoitteena on tiedostaminen, joka johtaa kasvuun. Terapiamuotoa on kehitetty 1940-luvulta lähtien, ja se on saanut vaikutteita useista eri psykologian, psykoterapian ja filosofian suuntauksista.

Terapiassa asiakas alkaa tiedostaa tapaansa ilmaista (tai olla ilmaisematta) tunteitaan ja tarpeitaan sekä näiden itsesäätelyä omassa elinympäristössään. Taustalla on hahmoterapian näkemys siitä, että rakennamme ja toteutamme minuuttamme aina suhteessa toisiin ihmisiin. Asiakasta autetaan tiedostamaan suhdetta itseensä ja toisiin sekä terapiatilanteessa että sen ulkopuolella. Hahmoterapia auttaa ihmisiä ottamaan vastuun siitä mitä heille tapahtuu edistäen näin henkilökohtaista kasvua.

Hahmoterapia soveltuu akuutteihin tai pitkäaikaisiin kriiseihin, neurooseihin, masennukseen, syömishäiriöihin jne.

Terapiaa annetaan yksilö-, pari- tai ryhmäterapiana.

Hinta 75€ + alv. 24% / tunti

SOS UP -avopalveluissa hahmoterapiaa toteuttaa:

Miia Lindström
teatteritaiteen maisteri
hahmoterapeutti (Gestalt Institute of Scandinavia)
miia.lindstrom@noveltyterapia.fi
www.noveltyterapia.fi
050 5454 449

Tutustu SOS UP -avopalveluihin

MONIPUOLISTA SOSIAALIALAN OSAAMISTA

Arjen tukijat

Meillä työskentelee sosiaali- terveysalan ammattilaisia, joista usealla on erityisosaamista mm. psykiatriasta, neuropsykiatriasta, seksuaaliterapiasta, päihdekasvatuksesta ja peliriippuvuuksien hoidosta. Olemme sitoutuneet siihen, että osaamisemme palvelee asiakkaidemme yksilöllisiä tarpeita. Panostamme vahvasti osaamisen ylläpitämiseen ja kehittämiseen.

Lehmuskolo Oy

etunimi.sukunimi@lehmuskolo.fi

Kaikki yhteystiedot
Laskutustiedot

 

Muut yhteystiedot

Vanhakoivistontie 12, 28360 Pori
info@lehmuskolo.fi

Sijaishuollon asiakasohjaus ja paikkatiedustelut:
044 533 5701
Avopalveluiden asiakasohjaus:
040
176 4445