SOS UP -avopalvelut

Ongelmapelaajien erityisohjaus

Ongelmapelaaminen on nykypäivänä yhä lisääntyvä riippuvuuden kohde, oli kyseessä sitten rahapelaamiseen tai digipelaamiseen liittyvät haasteet.

Jos itselläsi tai läheiselläsi on tunne, että pelaamisesi on ryöstäytymässä käsistä, voit hakeutua ongelmapelaamisen erityisohjaajan neuvontaan. Neuvonnassa voimme kartoittaa peliongelmaa, pohtia siihen johtaneita syitä ja tarkastella, mihin kaikkiin elämän osa-alueisiin se on kohdallasi vaikuttanut niin, että niihin tarvitaan muutosta ja korjausta.

Neuvonta ei lähtökohtaisesti perustu siihen, että kaikki pelaaminen on negatiivista, vaan pohditaan keinoja, joilla pelaaminen saadaan pidettyä sellaisissa rajoissa, että oma elämänhallinta ei kärsi.

Neuvontatapaamisia voidaan tarjota itse pelaajalle tai hänen läheisilleen. Myös muille ongelmapelaamisesta kärsivän verkostolle voidaan tarjota neuvontaa konsultaationa.

Palvelua SOS UP -avopalveluissa toteuttaa:

Essi Laaksonen
sosionomi
ongelmapelaajien erityisohjaaja
044 533 5703

Tutustu SOS UP -avopalveluihin

MONIPUOLISTA SOSIAALIALAN OSAAMISTA

Arjen tukijat

Meillä työskentelee sosiaali- terveysalan ammattilaisia, joista usealla on erityisosaamista mm. psykiatriasta, neuropsykiatriasta, seksuaaliterapiasta, päihdekasvatuksesta ja peliriippuvuuksien hoidosta. Olemme sitoutuneet siihen, että osaamisemme palvelee asiakkaidemme yksilöllisiä tarpeita. Panostamme vahvasti osaamisen ylläpitämiseen ja kehittämiseen.

Lehmuskolo Oy

etunimi.sukunimi@lehmuskolo.fi

Kaikki yhteystiedot
Laskutustiedot

 

Muut yhteystiedot

Vanhakoivistontie 12, 28360 Pori
info@lehmuskolo.fi

Sijaishuollon asiakasohjaus ja paikkatiedustelut:
040 027 6222
Avopalveluiden asiakasohjaus:
040
176 4445