SOS UP -avopalvelut

Tukihenkilötyö

Tukihenkilötyö on tarkoitettu sosiaalihuollon ja lastensuojelun asiakkaina oleville lapsille ja nuorille. Työskentelyn keskiössä on luottamuksen rakentuminen mielekkään yhdessä tekemisen kautta. Toiminnan kesto, sisältö ja tavoitteet suunnitellaan palvelun tilaajan ja asiakkaan kanssa yhteistyössä. SOS UP –avopalveluissa tukihenkilötoiminnan kulmakivenä on sopivan tukihenkilön löytäminen kullekin asiakkaallemme, jolloin lapsen tai nuoren sitoutuminen tapaamisiin on helpompaa ja työskentely vaikuttavampaa. Ammatillista tukihenkilötoimintaa toteuttavilta työntekijöiltämme löytyy vankka kokemus lasten ja nuorten kanssa työskentelystä.

Toiminnassa tuomme lapsen tai nuoren ääntä kuuluviin osallistavan raportoinnin kautta. Työskentelyn vaikuttavuutta arvioimme säännöllisesti yhdessä lapsen tai nuoren sekä hänen huoltajansa kanssa. Tukihenkilötoiminnassa näemme arvokkaana ja merkityksellisenä asiakkaan suostumukseen perustuvan, eri verkostojen kanssa tehtävän yhteistyön.

SOS UP -avopalveluissa tukihenkilötyötä toteuttavat kokeneet lastensuojelun ammattilaiset.

Tutustu SOS UP -avopalveluihin

MONIPUOLISTA SOSIAALIALAN OSAAMISTA

Arjen tukijat

Meillä työskentelee sosiaali- terveysalan ammattilaisia, joista usealla on erityisosaamista mm. psykiatriasta, neuropsykiatriasta, seksuaaliterapiasta, päihdekasvatuksesta ja peliriippuvuuksien hoidosta. Olemme sitoutuneet siihen, että osaamisemme palvelee asiakkaidemme yksilöllisiä tarpeita. Panostamme vahvasti osaamisen ylläpitämiseen ja kehittämiseen.

Lehmuskolo Oy

etunimi.sukunimi@lehmuskolo.fi

Kaikki yhteystiedot
Laskutustiedot

 

Muut yhteystiedot

Vanhakoivistontie 12, 28360 Pori
info@lehmuskolo.fi

Sijaishuollon asiakasohjaus ja paikkatiedustelut:
044 533 5701
Avopalveluiden asiakasohjaus:
040
176 4445