ERITYISYKSIKKÖ

Jukola

Jukola on Lehmuskolon erityisyksikkö, joka ottaa vastaan myös kiireellisiä sijoituksia. Jukola sijaitsee joen rannalla Porin Noormarkussa.

MISSÄ

Jukola sijaitsee rauhallisessa paikassa joen varrella Porin Noormarkussa. Yksikössä on mahdollisuus hyödyntää ympäröivää luontoa terapeuttisesti kasvatustyössä. Ympäristö voi toimia vastapainona lapsen mahdollisesti sekavalle elämäntilanteelle.

KENELLE

Jukola on erityisyksikkö psyykkisesti ja neuropsykiatrisesti oireileville lapsille. Hoitomalli perustuu kognitiiviseen psykoterapiaan. Lasten kanssa hyödynnetään mindfulness-valmennusohjelmaa. Tavoite on saattaa nuori turvallisesti haastavan elämäntilanteensa yli ja auttaa löytämään omat voimavaransa lämminhenkisessä, turvallisessa ja selkeässä ympäristössä ja ilmapiirissä.

OSAAMINEN

Henkilökunnalla on luja, mutta lempeä ote lapsen itseään vahingoittavan käytöksen pysäyttämiseen ja oikeaan suuntaan ohjaamiseen. Yksikössä työskentelee neuropsykiatrinen valmentaja. Lisäksi jokaisella ohjaajalla on mielenterveystyön osaamista. Jukolassa on erikoistuttu auttamaan ADHD- ja asperger-tyyppisesti oireilevia sekä psyykkisesti runsaasti tukea tarvitsevia lapsia ja nuoria.

Tiina Rantala
johtaja
044 533 5702

Ohjaajat
044 541 1973

MONIPUOLISTA SOSIAALIALAN OSAAMISTA

Arjen tukijat

Meillä työskentelee sosiaali- terveysalan ammattilaisia, joista usealla on erityisosaamista mm. psykiatriasta, neuropsykiatriasta, seksuaaliterapiasta, päihdekasvatuksesta ja peliriippuvuuksien hoidosta. Olemme sitoutuneet siihen, että osaamisemme palvelee asiakkaidemme yksilöllisiä tarpeita. Panostamme vahvasti osaamisen ylläpitämiseen ja kehittämiseen.

Lehmuskolo Oy

etunimi.sukunimi@lehmuskolo.fi

Kaikki yhteystiedot
Laskutustiedot

 

Muut yhteystiedot

Vanhakoivistontie 12, 28360 Pori
info@lehmuskolo.fi

Sijaishuollon asiakasohjaus ja paikkatiedustelut:
044 533 5701
Avopalveluiden asiakasohjaus:
040
176 4445