LASTEN- JA NUORTENKOTI

Toukola

Aistiesteettömästi suunniteltu Toukola tarjoaa erityistukea pienille lapsille Meri-Porissa.

MISSÄ

Toukola sijaitsee Porin Metsämaalla, Meri-Porissa. Sijainti mahdollistaa monenlaisen harrastustoiminnan ja on myös koulujen, päivähoidon sekä terapiakäyntien kannalta hyvässä paikassa. Sijoitetut lapset ovat usein kuormittuneita, joten he tarvitsevat ympäristöönsä rauhaa ja selkeyttä. Aistiesteettömällä sisustamisella on keskitytty siihen miltä tila näyttää, kuulostaa ja tuntuu.

KENELLE

Toukola on tarkoitettu noin 8-18-vuotiaille erityistä tukea tarvitseville lapsille. Toukola on perustason yksikkö lisäresurssilla. Lisäresurssin ansiosta Toukolassa on mahdollisuus vastata lapsen haasteelliseen käytökseen, joka voi johtua esimerkiksi kiintymyssuhde- tai muista traumoista tai nepsypulmista. Arki on strukturoitua ja henkilökunnan osaamisen ja resurssin ansiosta yksikkö sopii hyvin pienellekin lapselle, joka kaipaa voimakasta aikuisjohtoista tukea arjen toimintaan.

OSAAMINEN

Toukolassa on erityisosaamista psykiatriasta, kehitysvammoista ja erilaisten traumojen hoidosta. Koko henkilökunnalla on vähintään kolmen opintopisteen koulutus nepsy-ohjaamisesta. Tiimi on moniammatillinen ja henkilökunnalla on pitkä kokemus lastensuojelun sijaishuollosta. Henkilökuntaa koulutetaan aktiivisesti vastaamaan lasten muuttuviin tarpeisiin.

 

Laajan osaamisen ansiosta Toukolassa pystytään tukemaan lapsia monenlaisissa haastavissa elämäntilanteissa. Yksikössä työskentelyn kulmakivenä on luottamuksellinen ja tukeva omaohjaajatyö, jota kehitetään koko ajan. Lehmuskolossa on käytössä omaohjaajatyöskentelymalli, joka varmistaa laadukkaan ja tasalaatuisen omaohjaajasuhteen jokaiselle lapselle.

Tiina Rantala
johtaja
044 533 5704

Ohjaajat
044 533 5850

Tutustu Toukolaan

MONIPUOLISTA SOSIAALIALAN OSAAMISTA

Arjen tukijat

Meillä työskentelee sosiaali- terveysalan ammattilaisia, joista usealla on erityisosaamista mm. psykiatriasta, neuropsykiatriasta, seksuaaliterapiasta, päihdekasvatuksesta ja peliriippuvuuksien hoidosta. Olemme sitoutuneet siihen, että osaamisemme palvelee asiakkaidemme yksilöllisiä tarpeita. Panostamme vahvasti osaamisen ylläpitämiseen ja kehittämiseen.

Lehmuskolo Oy

etunimi.sukunimi@lehmuskolo.fi

Kaikki yhteystiedot
Laskutustiedot

 

Muut yhteystiedot

Vanhakoivistontie 12, 28360 Pori
info@lehmuskolo.fi

Sijaishuollon asiakasohjaus ja paikkatiedustelut:
040 027 6222
Avopalveluiden asiakasohjaus:
040
176 4445