LASTEN- JA NUORTENKOTI

Toukola

Aistiesteettömästi suunniteltu Toukola tarjoaa erityistukea pienille lapsille Meri-Porissa.

MISSÄ

Toukola sijaitsee Porin Metsämaalla, Meri-Porissa. Sijainti mahdollistaa monenlaisen harrastustoiminnan ja on myös koulujen, päivähoidon sekä terapiakäyntien kannalta hyvässä paikassa. Sijoitetut lapset ovat usein kuormittuneita, joten he tarvitsevat ympäristöönsä rauhaa ja selkeyttä. Aistiesteettömällä sisustamisella on keskitytty siihen miltä tila näyttää, kuulostaa ja tuntuu.

KENELLE

Toukola on pienten, erityistä tukea tarvitsevien lasten yksikkö. Toiminnan lähtökohtana on tunnistaa ja nähdä lasten vahvuudet. Tavoitteena on tarjota turvallinen ja selkeä kasvualusta lapselle sekä luotettavia aikuisia hänen elämäänsä. Lapsen omaa erityisyyttä ja voimavaroja etsitään yhdessä ohjaajien kanssa. Toukola tarjoaa jokaiselle lapselle yksilöllistä ja ammatillista vahvaa tukea sekä aidosti välittävän ilmapiirin.

OSAAMINEN

Toukolassa on erityisosaamista psykiatriasta, kehitysvammoista ja erilaisten traumojen hoidosta. Henkilökuntaa on koulutettu voimavarakeskeisestä perhe- ja verkostotyöstä, kognitiivisen psykoterapian menetelmien soveltamisesta lastenpsykiatriassa, neuropsykiatriasta ja kiintymyssuhdehäiriöistä. Laajan osaamisen ansiosta Toukolassa pystytään tukemaan lapsia monenlaisissa elämäntilanteissa.

Tiina Rantala
johtaja
044 533 5704

Ohjaajat
044 533 5850

Tutustu Toukolaan

MONIPUOLISTA SOSIAALIALAN OSAAMISTA

Arjen tukijat

Meillä työskentelee sosiaali- terveysalan ammattilaisia, joista usealla on erityisosaamista mm. psykiatriasta, neuropsykiatriasta, seksuaaliterapiasta, päihdekasvatuksesta ja peliriippuvuuksien hoidosta. Olemme sitoutuneet siihen, että osaamisemme palvelee asiakkaidemme yksilöllisiä tarpeita. Panostamme vahvasti osaamisen ylläpitämiseen ja kehittämiseen.

Lehmuskolo Oy

etunimi.sukunimi@lehmuskolo.fi

Kaikki yhteystiedot
Laskutustiedot

 

Muut yhteystiedot

Vanhakoivistontie 12, 28360 Pori
info@lehmuskolo.fi

Sijaishuollon asiakasohjaus ja paikkatiedustelut:
044 533 5701
Avopalveluiden asiakasohjaus:
040
176 4445