LEHMUSKOLO OY

Yritys

Lehmuskolo toimii lasten ja perheiden hyväksi. Olemme yksityinen lastensuojelun sijais- ja avohuollon palveluja tarjoava perheyritys Satakunnassa.

ARVOT

Lasten ja perheiden auttaminen on meille sydämen asia.  Uskomme asiakkaisiimme ja heidän mahdollisuuksiinsa elämässä. Kasvatus- ja hoitotyömme perustuvat siihen, että työskentelyssämme näkyy sydän ja pää.

OSAAMINEN

Meillä on monipuolista osaamista ja laadukkaaseen lastensuojelutyöhön hyödynnettävissä olevia koulutuksia sekä esihenkilöitä koulutetaan säännöllisesti. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme ja ammattitaitoamme. Olemme sitoutuneet kehittämään palvelujamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvia tarpeita.

IHMISET

Panostamme vahvasti henkilökunnan hyvinvointiin. Siihen kuuluvat toisaalta selkeät toimintamallit ja laadunhallinta, mutta ensisijaisesti vaikutusmahdollisuudet, hyvä esihenkilötyö ja oman osaamisen täysimääräinen hyödyntäminen ja osaamisen kehittäminen. Meillä on upeat ohjaajat ja johtajat, joiden lapsia ja perheitä arvostavasta työotteesta olemme ylpeitä.

MONIPUOLISTA SOSIAALIALAN OSAAMISTA

Arjen tukijat

Meillä työskentelee sosiaali- terveysalan ammattilaisia, joista usealla on erityisosaamista mm. psykiatriasta, neuropsykiatriasta, seksuaaliterapiasta, päihdekasvatuksesta ja peliriippuvuuksien hoidosta. Olemme sitoutuneet siihen, että osaamisemme palvelee asiakkaidemme yksilöllisiä tarpeita. Panostamme vahvasti osaamisen ylläpitämiseen ja kehittämiseen.

Lehmuskolo Oy

etunimi.sukunimi@lehmuskolo.fi

Kaikki yhteystiedot
Laskutustiedot

 

Muut yhteystiedot

Vanhakoivistontie 12, 28360 Pori
info@lehmuskolo.fi

Sijaishuollon asiakasohjaus ja paikkatiedustelut:
040 027 6222
Avopalveluiden asiakasohjaus:
040
176 4445