Rekry

Haemme jatkuvasti lastensuojelutyön osaajia. 

Lapsien ja perheiden auttaminen on meille sydämen asia. Onko sinulla tahto vaikuttaa lasten ja perheiden hyvinvointiin? Hae Lehmuskolon osaavaan tiimiin!

Lähetä avoin hakemus

MINNE

Etsimme lastensuojelutyön osaajia kaikkiin Lehmuskolon palveluyksiköihin. Olemme perheyritys, jossa jokainen tuntee toisensa. Meillä pidetään huolta työntekijöistä, heidän arjestaan ja jaksamisestaan. Jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa oman osaamisensa kehittämiseen.

KENELLE

Lehmuskololaisella on hyvä asenne. Meillä se tarkoittaa vahvaa ammatillista otetta lasten ja perheiden hyväksi. Ajattelet asiakaslähtöisesti, tartut toimeen ja huomioit asiakkaiden lisäksi arjessa myös tiimiläiset.

OSAAMINEN

Lehmuskolo on hyvä työpaikka osaajalle, joka on sitoutunut pitkäjänteiseen työskentelyyn haastavien lasten ja nuorten kanssa ja on valmis kehittämään omaa osaamistaan ja yksikön toimintaa lasten tarpeita vastaaviksi. Lehmuskolossa työskentelee kokenut ja osaava henkilöstö, joka koostuu sosionomeista (AMK), sairaanhoitajista (AMK), psykiatrisista sairaanhoitajista ja lähihoitajista. Tarjoamme myös työharjoittelupaikkojen tulevaisuuden osaajille.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen info@lehmuskolo.fi

MONIPUOLISTA SOSIAALIALAN OSAAMISTA

Arjen tukijat

Meillä työskentelee sosiaali- terveysalan ammattilaisia, joista usealla on erityisosaamista mm. psykiatriasta, neuropsykiatriasta, seksuaaliterapiasta, päihdekasvatuksesta ja peliriippuvuuksien hoidosta. Olemme sitoutuneet siihen, että osaamisemme palvelee asiakkaidemme yksilöllisiä tarpeita. Panostamme vahvasti osaamisen ylläpitämiseen ja kehittämiseen.

Lehmuskolo Oy

etunimi.sukunimi@lehmuskolo.fi

Kaikki yhteystiedot
Laskutustiedot

 

Muut yhteystiedot

Vanhakoivistontie 12, 28360 Pori
info@lehmuskolo.fi

Sijaishuollon asiakasohjaus ja paikkatiedustelut:
040 027 6222
Avopalveluiden asiakasohjaus:
040
176 4445