Tervetuloa Lehmuskolon uusille kotisivuille! Otsikkoni jäi pois uusilta kotisivuiltamme, koska katsoimme, että se sopii uuteen blogiin mainiosti.

Pidän tärkeänä, että työmme fokus ei katoa arjen tohinoissa. Minulle on tärkeää, että työmme ei saa muuttua vuosien saatossa laitosmaiseksi ”itsestäänselvyydeksi”, jossa asiakkaat hoidetaan pelkän rutiinin tuomalla ammattitaidolla.
Ammattitaidon ja ammatillisuuden lisäksi tarvitaan aitoa ja lämmintä suhdetta hoidettaviin. Lehmuskolon arvot voidaan tiivistää kahteen sanaan: sydän ja pää. Henkilökunnalla täytyy olla osaamista ja ammattitaitoa vastata asiakkaiden tarpeisiin, mutta kaiken taustalla on oltava aito halu auttaa lapsia ja perheitä. Molempia, sydäntä ja päätä, tarvitaan turvallisessa ja vaikuttavassa hoitosuhteessa.

Lehmuskolon toiminta alkoi vuonna 2002. Kliseemäinen toteamus ”vuodet ovat vierineet” pitänee paikkansa hyvin. Voimme hyvillä mielin tänä päivänä todeta, että olemme vakiinnuttaneet paikkamme luotettavana, osaavana ja laatuun panostavana hoiva-alan yrityksenä.

Meille pienenä kotimaisena perheyrityksenä on kunnia-asia, että panostamme kasvatuksen laatuun ja henkilökunnan hyvinvointiin sekä osaamiseen. Toimimme asiakkaan tarpeita kuullen ja osaamisemme yhdistäen, koska turvallinen ja rakastava tulevaisuus kuuluu kaikille. Yhdessä kohti tasapainoista arkea! Toivotan omasta ja koko Lehmuskolon henkilökunnan puolesta hyvää joulun odotusta ja hyvää uutta vuotta 2020!

Jussi Leppänen, toimitusjohtaja