Olemme kotimainen perheyritys.
Tarjoamme lapsille ja perheille tukea ja turvallista arkea.

Toukola – jämäkkä ja lempeä

Lasten- ja nuortenkoti Toukola on profiloitunut pienempien lasten yksiköksi, jolla on valmiudet toimia vaativien, erityistä tukea tarvitsevien lasten kanssa.  Toukolassa arjen struktuurit ja rutiinit tuovat turvallisuutta esimerkiksi käytös- ja kiintymyssuhdehäiriöillä oireilevien lasten elämään. Toukolassa on kokemusta myös monikulttuuristen lasten hoidosta ja heidän perheidensä kanssa toimimisesta.

Toukolassa lasta hoidetaan kokonaisvaltaisesti ja pitkäjänteisesti. Henkilöstö tekee tiivistä yhteistyötä lasten elämässä vaikuttavien sidosryhmien kanssa. Lasten vanhemmille tarjotaan tietoa lapsen arjesta Toukolassa ja vanhempia motivoidaan osallistumaan lapsen kasvatuksen suunnitteluun. 

Toukolan sijainti Porin Metsämaalla (Meri-Porissa) mahdollistaa monenlaisen harrastustoiminnan ja on myös koulujen, päivähoidon sekä terapiakäyntien kannalta hyvässä paikassa.

Toukolan moniammatillinen henkilöstö koostuu kokeneista lastensuojelun ammattilaisista.

Lehmuskolon avohuollon palvelut on mahdollista kytkeä palvelukokonaisuuteen joko jo sijaishuollon aikana tai sijoituksen päätyttyä. Avohuollon palveluja ovat mm. perhearviointi perhetyö.

Kysy vapaita paikkoja

Asiakasohjaus
p. 044 5335 701
 

Jussi Leppänen
toimitusjohtaja
p. 040 7337 998
jussi.leppanen@lehmuskolo.fi