SOS UP -avopalvelut

Seksuaalineuvonta

Seksuaalineuvonta on seksuaaliterveyttä edistävää toimintaa, jolla ennaltaehkäistään seksuaaliseen käyttäytymiseen liittyviä riskejä, mutta tehdään myös korjaavaa työtä. Neuvonta tapahtuu seksuaalineuvontakoulutuksen saaneen ammattihenkilön toimesta.

SOS UP -avopalveluiden moniammatillisessa tiimissä seksuaalineuvontaa tarjoaa seksuaaliterapeutti Laura Nylund. Aiemmalta koulutukseltaan Laura on lastenhoitaja, sosionomi (AMK) sekä auktorisoitu seksuaalineuvoja. Hän on myös suorittanut psykoterapian perusopinnot Helsingin yliopistossa. Työkokemusta lasten, nuorten sekä perheiden parista onkin kertynyt jo reilusti yli kymmenen vuoden ajalta.

Seksuaalineuvontaan voi hakeutua, kun mikä vaan seksuaalisuuteen taikka seksiin liittyvä asia mietityttää tai häiritsee. Asiasta on parempi jutella ammattilaiselle kuin jäädä yksin kysymysten kanssa. Kaikilla ihmisillä on oikeus saada tietoa seksuaaliterveydestä. Seksuaalineuvontaan ovatkin tervetulleita kaikki iästä, sukupuolesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta.

Seksuaalineuvonnassa käydään keskimäärin viisi kertaa. Mikäli pulmasi ei ratkea neuvonnan avulla, on työskentelyä mahdollista jatkaa seksuaaliterapialla.

Seksuaalineuvonnan hinta on 40€ / tunti.

Seksuaalineuvontaa on tilattavissa myös kouluihin tai päiväkoteihin, yksilöille sekä ryhmille. Pienemmille koululaisille ja päiväkotiryhmille saatavilla lapsen ikätason huomioivaa kehotunnekasvatusta, ammattilaisten ohjaamana. Kehotunnekasvatustuokiot ovat kestoltaan 30-45 minuuttia / kerta.

Tuokioissa käsitellään lapsen tasoista tietoa kehosta, tunteista ja oikeuksista. Kehotunnekasvatus on ennalta ehkäisevää työtä, jonka tavoitteena on auttaa lasta kasvamaan ehjäksi, onnelliseksi ja pärjääväksi omaksi itsekseen myös seksuaalisuuden alueella.

Pyydä tarjousta!

Laura Nylund
seksuaaliterapeutti
seksuaalineuvoja
sosionomi
lastenhoitaja
laura.nylund@lehmuskolo.fi
040 5801 410

Jos sähköisestä varauskalenterista ei löydy vapaita aikoja, olethan yhteydessä sähköpostitse laura.nylund@lehmuskolo.fi

Tutustu SOS UP -avopalveluihin

MONIPUOLISTA SOSIAALIALAN OSAAMISTA

Arjen tukijat

Meillä työskentelee sosiaali- terveysalan ammattilaisia, joista usealla on erityisosaamista mm. psykiatriasta, neuropsykiatriasta, seksuaaliterapiasta, päihdekasvatuksesta ja peliriippuvuuksien hoidosta. Olemme sitoutuneet siihen, että osaamisemme palvelee asiakkaidemme yksilöllisiä tarpeita. Panostamme vahvasti osaamisen ylläpitämiseen ja kehittämiseen.

Lehmuskolo Oy

etunimi.sukunimi@lehmuskolo.fi

Kaikki yhteystiedot
Laskutustiedot

 

Muut yhteystiedot

Vanhakoivistontie 12, 28360 Pori
info@lehmuskolo.fi

Sijaishuollon asiakasohjaus ja paikkatiedustelut:
040 027 6222
Avopalveluiden asiakasohjaus:
040
176 4445