ITSENÄISTYMISEEN VALMENTAVA YKSIKKÖ

Metsämaa

Itsenäistymiseen valmentava yksikkö Metsämaa on suunnattu
itsenäistymisikää lähestyville lapsille. Metsämaalle voidaan sijoittaa myös lievästi kehitysvammaisia lastensuojeluasiakkaita sekä vastaanottaa kiireellisiä sijoituksia.

MISSÄ

Metsämaa sijaitsee samassa kiinteistössä lasten- ja nuortenkoti Toukolan kanssa Meri-Porissa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

KENELLE

Metsämaa on itsenäisyyteen valmentava yksikkö 14–24-vuotiaille lapsille ja nuorille aikuisille. Metsämaalla harjoitellaan yhdessä lapsen tai nuoren aikuisen kanssa elämäntaitoja, joiden avulla hänestä kasvaa itsenäisesti toimeen tuleva eheä aikuinen. Itsenäistymissuunnittelussa huomioimme yksilöllisesti lapsen tuen tarpeet ja vahvuuksien hyödyntämisen. Metsämaalla kartutetaan elämän- ja arjenhallintataitoja kodin askareiden harjoittelusta viranomaisasioiden itsenäiseen hoitamiseen, unohtamatta lapsen henkisiä ja sosiaalisia valmiuksia ja vahvuuksia.

OSAAMINEN

Metsämaalla hyödynnetään henkilökuntamme monipuolista erityisosaamista. Vahvimpina niistä näkyvät psykiatrinen ja neuropsykiatrinen osaaminen, digi- ja rahapeliriippuvuuksien hoito, perhetyö sekä kehitysvamma- ja päihdeosaaminen. Lisäksi koko henkilökunnalla on koulutus dialektiseen käyttäytymisterapiaan (DKT) ja sitä hyödynnetään arjessa vahvasti. Hyödynnämme myös koko Lehmuskolon henkilökunnan erityisosaamista tarvittaessa, esimerkiksi seksuaaliterapeutin palveluita asiakastyössä.

Essi Laaksonen
johtaja
044 533 5703

Ohjaajat
040 487 1664

Tutustu Metsämaahan

MONIPUOLISTA SOSIAALIALAN OSAAMISTA

Arjen tukijat

Meillä työskentelee sosiaali- terveysalan ammattilaisia, joista usealla on erityisosaamista mm. psykiatriasta, neuropsykiatriasta, seksuaaliterapiasta, päihdekasvatuksesta ja peliriippuvuuksien hoidosta. Olemme sitoutuneet siihen, että osaamisemme palvelee asiakkaidemme yksilöllisiä tarpeita. Panostamme vahvasti osaamisen ylläpitämiseen ja kehittämiseen.

Lehmuskolo Oy

etunimi.sukunimi@lehmuskolo.fi

Kaikki yhteystiedot
Laskutustiedot

 

Muut yhteystiedot

Vanhakoivistontie 12, 28360 Pori
info@lehmuskolo.fi

Sijaishuollon asiakasohjaus ja paikkatiedustelut:
040 027 6222
Avopalveluiden asiakasohjaus:
040
176 4445