SOS UP -avopalvelut

Masennuskoulu

Depressiokoulu/masennuskoulu on psykoterapeutti Tarja Koffertin ja psykiatri Katriina Kuusen luoma masennuksen itsehoitokurssi, mikä pohjautuu Kalifornian yliopistossa kehiteltyyn kurssiin “Control your depression”. Kurssi on tarkoitettu masennuksen ehkäisemiseksi ja masennusoireiden lieventämiseksi. Kurssilla opiskellaan työkirjan tehtävien avulla, miten esimerkiksi ajatukset, toiminnot, ongelmanratkaisutaidot ja sosiaaliset suhteet vaikuttavat mielialaan.

Kurssi soveltuu elämänsä ensimmäistä tai jo uusiutunutta masennusta sairastaville. Depressiokoulu sopii myös pitkäaikaista masennusta (dystymiaa) sairastaville ja hoidosta voi hyötyä myös tilanteissa, joissa ilmenee masennusoireilua ilman varsinaista masennussairautta.

Depressiokoulu kokoontuu Lehmuskolon avopalveluiden tiloissa Porissa. Kurssi kokonaisuudessaan kestää 10 tuntia. Yhden tapaamisen kesto 1,5-2 tuntia. Ryhmään otetaan kerrallaan 10 osallistujaa.

Seuraavan Depressiokoulun ajankohta:
TULOSSA!
Toteutetaan myös kysynnän mukaan, joten ole rohkeasti yhteydessä!

Hinta:

Depressiokoulua SOS UP -avopalveluissa vetää menetelmään koulutettu ohjaaja:

Päivi Jalonen
psykoterapeutti
perhe- ja pariterapeutti (ET)
paivi.jalonen@lehmuskolo.fi
040 5801 383

 

MONIPUOLISTA SOSIAALIALAN OSAAMISTA

Arjen tukijat

Meillä työskentelee sosiaali- terveysalan ammattilaisia, joista usealla on erityisosaamista mm. psykiatriasta, neuropsykiatriasta, seksuaaliterapiasta, päihdekasvatuksesta ja peliriippuvuuksien hoidosta. Olemme sitoutuneet siihen, että osaamisemme palvelee asiakkaidemme yksilöllisiä tarpeita. Panostamme vahvasti osaamisen ylläpitämiseen ja kehittämiseen.

Lehmuskolo Oy

etunimi.sukunimi@lehmuskolo.fi

Kaikki yhteystiedot
Laskutustiedot

 

Muut yhteystiedot

Vanhakoivistontie 12, 28360 Pori
info@lehmuskolo.fi

Sijaishuollon asiakasohjaus ja paikkatiedustelut:
040 027 6222
Avopalveluiden asiakasohjaus:
040
176 4445