SOS UP -avopalvelut

Suomalainen eroseminaari®

Eroseminaariryhmä tarjoaa ammatillisesti ohjattua vertaistukea erotyöhön. Ryhmässä käydään läpi eroon johtavat mekanismit, parisuhteen rakenteet, käsitellään eroon liittyviä tunteita ja rakennetaan hyvää pohjaa tulevalle elämälle. Psykologi Kari Kiianmaa sekä parisuhdekouluttaja Marianna Stolbow ovat kehittäneet menetelmän Bob Fisherin työn pohjalta suomalaisiin olosuhteisiin sopivammaksi. Suomalainen eroseminaari on Patentti- ja rekisterihallituksen suojaama eroauttamisen keino.

Ryhmäkertoja on 10+1, kestoltaan 3 h/kerta. Kokoontumiset Lehmuskolon avopalveluiden tiloissa Porissa. Viimeinen 11. kerta on vapaaehtoinen ja käsittelee lapsen asemaa erossa. Ryhmään otetaan korkeintaan 12 osallistujaa kerrallaan.

Seuraavan Suomalaisen eroseminaarin ajankohta:
TULOSSA!

Suomalaista eroseminaaria SOS UP -avopalveluissa vetää menetelmään koulutettu ohjaaja:

Päivi Jalonen
psykoterapeutti
perhe- ja pariterapeutti (ET)
paivi.jalonen@lehmuskolo.fi
040 5801 383

 

MONIPUOLISTA SOSIAALIALAN OSAAMISTA

Arjen tukijat

Meillä työskentelee sosiaali- terveysalan ammattilaisia, joista usealla on erityisosaamista mm. psykiatriasta, neuropsykiatriasta, seksuaaliterapiasta, päihdekasvatuksesta ja peliriippuvuuksien hoidosta. Olemme sitoutuneet siihen, että osaamisemme palvelee asiakkaidemme yksilöllisiä tarpeita. Panostamme vahvasti osaamisen ylläpitämiseen ja kehittämiseen.

Lehmuskolo Oy

etunimi.sukunimi@lehmuskolo.fi

Kaikki yhteystiedot
Laskutustiedot

 

Muut yhteystiedot

Vanhakoivistontie 12, 28360 Pori
info@lehmuskolo.fi
Asiakasohjaus ja paikkatiedustelut:
044 533 5701