SOS UP -avopalvelut

STRATEGIA-vanhempainohjauskurssi

Vanhemmilla, joiden lapsella on adhd, riittää pohdittavaa. Kysymykset, kuten ”Mitä diagnoosin saaminen merkitsee? Miltä näyttää lapseni tulevaisuus? Miten voin parhaalla mahdollisella tavalla tukea lastani? Millaisia tukitoimia koulusta voisi saada? Aloittaako lääkitys vai ei?” askarruttavat ja niistä olisi kiva jutella muidenkin adhd-diagnoosin saaneiden lasten vanhempien kanssa.

Tämä kurssi on tarkoitettu Sinulle, jonka 4–12-vuotiaalla lapsella on diagnosoitu adhd. Kurssilla saat tietoa adhd:stä, sen syistä ja seurauksista. Saat tietoa myös siitä, kuinka adhd vaikuttaa lapsen toimintakykyyn ja koko perheeseen. Käytännönläheisten strategioiden avulla saat keinoja, joilla helpottaa arkea ja vähentää ristiriitoja. Saat tietoa myös koulun ja muun yhteiskunnan tukimuodoista.

Kurssi koostuu viidestä kolmen tunnin kokoontumiskerrasta, jotka puolestaan rakentuvat luennoista ja yhteisistä keskusteluista.

Kurssin kokonaishinta 200€ / osallistuja (sisältää vanhemman kansion materiaalit sekä kahvitukset). Maksun voi halutessaan maksaa kahdessa erässä.

Kurssi toteutetaan, kun ilmoittautuneita on vähintään 10.

Seuraavan STRATEGIA-vanhempainohjauskurssin ajankohta:
Syyskuussa 2021 – pysy kuulolla!

STRATEGIA-vanhempainohjauskurssia SOS UP -avopalveluissa vetää ADHD-liiton kouluttama strategiaohjaaja:

Sanna Salonen
sosionomi
strategiaohjaaja
sanna.salonen@lehmuskolo.fi
040 176 4445

 

MONIPUOLISTA SOSIAALIALAN OSAAMISTA

Arjen tukijat

Meillä työskentelee sosiaali- terveysalan ammattilaisia, joista usealla on erityisosaamista mm. psykiatriasta, neuropsykiatriasta, seksuaaliterapiasta, päihdekasvatuksesta ja peliriippuvuuksien hoidosta. Olemme sitoutuneet siihen, että osaamisemme palvelee asiakkaidemme yksilöllisiä tarpeita. Panostamme vahvasti osaamisen ylläpitämiseen ja kehittämiseen.

Lehmuskolo Oy

etunimi.sukunimi@lehmuskolo.fi

Kaikki yhteystiedot
Laskutustiedot

 

Muut yhteystiedot

Vanhakoivistontie 12, 28360 Pori
info@lehmuskolo.fi

Sijaishuollon asiakasohjaus ja paikkatiedustelut:
040 027 6222
Avopalveluiden asiakasohjaus:
040
176 4445